Tisdag 15 Augusti: S:ta Anna Kyrka

Världens mest berömda pianokonsert i ett arrangemang med Sverigepremiär

BILJETTER

Förra sommarens succégäster NOVO Quartet kommer tillbaka! Denna gången gästar dom S:ta Annas kyrka med dess otroliga akustik och vackra, moderna kyrkorum. Det blir ett pampigt program med Tjajkovskys berömda pianokonsert i ett arrangemang för piano och stråkkvartett av Per Tengstrand. Arrangemanget har uruppförts i New York men detta blir den svenska premiären. Dessutom blir det en av Beethovens “Rasumovsky-kvartetter”, den i e-moll opus 59 nr. 2. Den spelas för övrigt av just NOVO Quartet i filmen “Freedom of the Will” som ju visas på Röda Kvarn den 5 augusti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s