Beethovensafari Helsingborg 2020: Best of Beethoven

Screen Shot 2020-08-04 at 10.12.42

Slutsålt på några timmar… MEN:

Extrakonsert nr. 1 ges tisdag 18e augusti St Anna kyrka kl 19:45 (samma program som konserten tidigare på kvällen). Biljetter

Extrakonsert nr. 2 ges lördag 22e augusti Vikens Kyrka kl 15:30 (samma program som konserterna senare samma dag). Biljetter

Vi vet att flera av er hör till riskgrupper och inte kan komma på konsert. Nedan finns, med en extra tanke till er, de två första avsnitten av Pers serie om Franz Schubert och hans musik, About Schubert, håll till godo:

Avsnitt ett:
Avsnitt två:

Kära musikvänner!
Denna sommar blev inte alls som vi tänkt oss! Vi hade planerat ett storartat jubileumssafari

med tanke på Beethovens 250-årsjubileum, men tyvärr kom Coronapandemin och satte käppar i hjulet för oss och för många andra.

Dock har vi fått så många förfrågningar och önskemål om Safarin, att vi nu skridit till verket med en kort men underbar Beethovensafari 2020, där de två konserterna blir i ett mindre, säkert format och med max 45 besökare. Så, trots allt ger vi er tillfälle att tillsammans med oss uppleva välklingande hyllningskonserter till Beethovens musik även i år.

Vi gör det som tidigare med en familjär, hjärtlig stämning även om vi nu ska hålla avståndet till varandra.

Det kommer framföras några av våra favoriter av Beethoven med musik från pianosonaterna, violinsonaterna och annat vi tycker är fantastiskt fin musik.

Det börjar med en pianoafton med Per vid flygeln i St. Annas Kyrka den 18 augusti dels kl. 18.30 och sedan samma kväll 19:45. Då får ni bland annat lyssna till den otroliga “Waldsteinsonaten”. Sedan blir det två konserter med Viktor, Peter samt Per i Vikens underbart vackra kyrka lördagen 22e augusti. En med start kl 17 och en med start kl 19. Konserterna varar ca en timme och om vädret tillåter blir det lite mingel och tilltugg utanför kyrkan efter konserterna i Viken.

Vi hoppas ni vill vara med oss dessa konserter och vi gör det enligt alla rekommendationer och givetvis tar vi alla försiktighetsåtgärder vi kan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: